Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-03@10:15:05 GMT

برنامه پوچ صنعت بیمه برای فعالیت استارت آپ‌ها در این حوزه +پادکست

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۷۶۲۰

برنامه پوچ صنعت بیمه برای فعالیت استارت آپ‌ها در این حوزه +پادکست

شاید این روز‌ها کلمه استارت آپ را در حوزه‌های گوناگونی شنیده باشید. کسب و کار‌هایی که معمولا حول یک ایده نو شکل گرفته اند. بسیاری از کمپانی‌های بزرگ مثل نوکیا، سامسونگ، اپل و… روزگاری یک استارت آپ بودند. شاید این روز‌ها کلمه استارت آپ را در حوزه‌های گوناگونی شنیده باشید. کسب و کار‌هایی که معمولا حول یک ایده نو شکل گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از کمپانی‌های بزرگ مثل نوکیا، سامسونگ، اپل و… روزگاری یک استارت آپ بودند.   آن‌ها با خلاقیت، ایده‌هایی جدید و فکر‌هایی بزرگ در محیط‌هایی کوچک، گاراژها، زیر پله‌ها یا بازار‌های ارزان، کارشان را شروع کردند. علاوه بر این‌ها بسیاری از فعالیت‌هایی که دانشمندانی بزرگ مثل ادیسون یا تسلا انجام دادند را نیز می‌توان نوعی استارت آپ دانست.

با تمام این‌ها تاریخچه رسمی این نوع کسب و کار را می‌توان مربوط به سال ۱۹۷۰ میلادی و زمانی دانست که شرکت‌های کوچکی در اطراف دانشگاه استنفورد، سیلیکون، ولی را راه انداختند.   آن‌ها در آنجا تجهیزاتی را تولید می‌کردند که بخش عمده آن وابسته به سیلیکون بود و به همین دلیل نام‌شان سیلیکون، ولی شد. کم کم این نام، به دیگر نقاط جهان هم رفت و دیگر فقط به تراشه‌های سیلیکونی اشاره نداشت. هر جایی که دانش، خلاقیت و شجاعت برای آزمون و خطا وجود داشت، می‌توانست یک سیلیکون، ولی باشد. رشد این فضا‌های کار تا سال ۱۹۸۰ ادامه پیدا کرد.   همان‌طور که برای تاریخچه استارت آپ در دنیا، به بستر‌های تاریخی آن اشاره داریم، بی‌شک برای ایران هم میتوان کارگاه‌های کوچکی که حالا کارخانه‌های بزرگی شده‌اند را نوعی کسب و کار خللاقانه و مفید در نظر گرفت. با این حال شروع استفاده از کلمه استارت آپ در ایران؛ به اوایل دهه هفتاد خورشیدی می‌رسد. زمانی که کم کم تکنولوژی، استفاده از اینترنت، خریدن کامپیوتر، موبایل و… بین جامعه ایرانی شکل گرفت. اولین استارت آپ‌های ایران نیز در حوزه فناوری الکترونیک بودند و در کنار آن‌ها کسب و کار‌های دیگری در گردشگری، صنایع غذایی، حمل و نقل و… نیز شکل گرفت که حالا دیگر از غول‌های بزرگ درآمدزایی ایران هستند.

این روند ادامه داشت تا اوایل دهه ۹۰ خورشیدی ناگهان استارت آپ‌ها به شکل فزاینده‌ای رشد کردند. برخی از آن‌ها جوانانی بودند که تنها یک ایده داشتند، برخی کارمندان باتجربه‌ای بودند که می‌خواستند دنبال آرزوهایشان بروند و برخی دیگر هم با پشتوانه شرکت‌های بزرگ‌تری جان گرفتند. این روز‌ها دیگر به شنیدن کلمه استارت آپ عادت کرده‌ایم و شاید خودمان هم در ذهن‌مان چندین ایده داشته باشیم.   در همین رابطه هادی فلاح تفتی بنیانگذار و مدیرعامل استارت آپ بیمه‌ای بیمیک در گفتگویی که با خبرنگار پول نیوز انجام داده است، می‌گوید: بیمه مرکزی و نهاد ناظر هیچ برنامه‌ای برای حضور استارت آپ‌های بیمه‌ای در کشور ندارند و هیچ کمکی برای رشد این استارت آپ‌های بیمه هم نمی‌کنند.    

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: استارت آپ های بیمه ای بیمه مرکزی صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1401 استارت آپ ها کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۷۶۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم، گفت: پروژه بزرگ آبرسانی استان قم که از طریق قرارگاه امام حسن(ع) اجرا شده ۱۸ اردیبهشت در روستای بیدهند و کرمجگان استان افتتاح می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سرهنگ علیرضا ایراندوست در نشست خبری اطلاع‌رسانی برنامه‌های هفته جهاد سازندگی، اظهار داشت: از 15 تا 21 اردیبهشت به عنوان هفته بسیج سازندگی نام‌گذاری شده است و در این هفته اقدامات صورت گرفته توسط جهادگران معرفی و رونمایی می‌شود.

وی افزود: پروژه بزرگ آبرسانی استان قم که از طریق قرارگاه امام حسن(ع) اجرا شده بود و ما نیز معین اجرایی آن در قم بودیم در 18 اردیبهشت در روستای بیدهند و کرمجگان افتتاح می‌شود، همچنین در این روز پروژه دو کاربری سالن ورزشی و حسینیه روستای ویریج که با مشارکت مردم ساخته شده، راه‌اندازی می‌شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم، بیان کرد: در زمینه اقتصاد مقاومتی و اشتغال آفرینی، خط تولیدی در شرکت آتا الکترونیک تابش با کمک وام های تبصره 18 راه‌اندازی می‌شود. این خط تولید برای 15 نفر به صورت مستقیم و 15 نفر غیر مستقیم اشتغال آفرینی دارد.

وی بیان کرد: راه‌اندازی چند کانال آب کشاورزی و لوله‌کشی با همکاری جهاد کشاورزی و اهالی روستاها، سم‌پاشی محل نگه‌داری دام‌ها، برگزاری میزهای خدمت توسط بسیج کارمندان، طرح ویزیت رایگان شهید رهنمود و افتتاح پنج صندوق قرض‌الحسنه از دیگر برنامه‌های هفته جهاد سازندگی است.

ایراندوست اگفت: امروز نیز کارگاه تولیدی پوشاک و عروسک‌سازی توسط دو تا گروه جهادی زین‌الدین و زمینه‌سازان ظهور و با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) راه‌اندازی می‌شود.

وی با اشاره به اعطای 157 میلیارد تومان وام تبصره 18 بیان کرد: 93 میلیارد تومان این وام‌ها توسط بانک‌ها به متقاضیان واگذار شده است که در زمینه وام‌های اخذ شده رتبه اول را در بین دستگاه‌های متولی داریم. استان قم در زمینه وام‌های تبصره 18 در سطح کشور در رتبه چهارم قرار دارد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم با بیان اینکه همه فعالیت‌های گروه‌های جهادی توسط مرکز جهادی ساماندهی می‌شود، تصریح کرد: مرکز جهادی قم دو قرارگاه جهادی جغرافیا محور دارد که قرارگاه جهادگر در غرب قم یعنی پردیسان قم و قرارگاه حضرت معصومه سلام الله علیها در شرق استان (پردیسان، سلفچگان، کهک، خلجستان و جعفریه) به صورت کاملا مردمی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: این قرارگاه‌ها در هشت کمیته فعالیت می‌کنند که تعمیر و مرمت منازل محرومین، اعطای جهیزیه و لوازم و التحریر، بسته‌های معیشتی از جمله فعالیت‌های این قرارگاه‌ها است. در سال گذشته 102 منزل محرومان و نیازمندان ترمیم و مرمت شد.

ایراندوست ادامه داد: بر اساس طرحی که بیان شده است کشور ایران باید یک میلیارد درخت در طول چهار سال غرس کند که سهم استان قم سالانه یک میلیون درخت است و یکی از کارهای ویژه ای که امسال از طریق همین قرارگاه های جهادی صورت گرفت اقدام در این زمینه بود که روزانه هزار رأس درخت غرس می‌شد و با فراخوانی که داده می‌شد در روز جمعه مردم نیز پای کار می آمدند و برنامه هایی مانند مسابقه کاشت نهال نیز برگزار می‌شد. با توجه به گرم شدن هوا این برنامه در خلجستان ادامه پیدا می‌کند.

وی افزود: یکی از بهترین روش‌های تبلیغی برای روستاها، حضور و استقرار ائمه جماعت و مبلغان با خانواده است که در این راستا اقدامات لازم برای هفت روستا صورت گرفته است و امام جماعت با خانواده مستقر شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم گفت: برای مدیریت و راهبری گروهای جهادی مجمع جهادگران تشکیل می‌شود که اولین جلسه دوره سوم آن در هفته بسیج سازندگی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری پایگاه های علمی جهادی تصریح کرد: در گذشته کلاس های تقویتی با همکاری گروه های جهادی و با توان محدود برگزار می‌شد اما با همکاری بسیج فرهنگیان و آموزش و پرورش طرحی اجرا می‌شود که با استفاده از ظرفیت بسیج فرهنگیان و ظرفیت مدارس این کار به صورت گستره تر صورت بگیرد.

ایراندوست بیان کرد: قرارگاه کلاسی نو با حضور وزیر آموزش و پرورش در سال گذشته رونمایی شد و در هفته بسیج سازندگی فعالیت آن آغاز می‌شود. هدف از این قرارگاه تعمیر و بهسازی مدارس است. کارهای اجرایی این کار توسط گروه های جهادی تخصصی و نظارت و معرفی مدارس توسط اداره کل نوسازی صورت می‌گیرد. هزینه های مربوطه نیز از طریق خیرین و شماره حساب مردمی تأمین می‌شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم عنوان کرد: 24 اردیبهشت رزمایش اهدای 313 سری جهیزیه با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) در حرم حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار می‌شود.

وی با اشاره به جشنواره روایت جهاد گفت: 25 اردیبهشت از پوستر این جشنواره رونمایی می‌شود و اختتامیه آن نیز در آبان ماه جاری برگزار می‌شود. سال گذشته 750 اثر به جشنواره ارسال شده بود و اختتامیه آن با حضور معاون پارلمانی ریاست جمهوری برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلید واژه پیشرفت صنعت بیمه
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)
  • گیشه روزنامه بازار پادکست |تیتر خوانی روزنامه‌های اقتصادی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • شجاعی در برابر شهری که او را بزرگ کرد!