Web Analytics Made Easy - Statcounter

اپل کنترل دقیقی روی برنامه‌هایی که دارندگان آیفون می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند، دارد.

بر اساس گزارش فون آرنا، کاربران iOS می‌توانند برنامه‌های مورد نیاز خود را فقط از اپ استور دانلود کنند. این شرکت همچنین ۳۰ درصد کمیسیون از توسعه دهندگان می‌گیرد.

این اقدامات که البته ناعادلانه بودن آن از طرف برخی توسعه دهندگان مطرح شده، ظاهرا برای ایمن نگه داشتن کاربران طراحی شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال بسیاری از برنامه‌های تقلبی که از کاربران کلاهبرداری می‌کنند، هنوز در فروشگاه رسمی برنامه‌های اپل وجود دارند.

طبق بررسی‌هایی که اخیرا صورت گرفته، اپل در مورد ۱۳۳ برنامه تقلبی که در مارس ۲۰۲۱ در فروشگاه اپلیکیشن این شرکت پیدا شد، هیچ کاری انجام نداده است. در آن زمان این نرم افزار‌های کلاهبرداری ۵۰۰ میلیون بار دانلود شده بودند و درآمدی معادل ۳۶۵ میلیون دلار داشتند.

۱۵ ماه بعد، همچنان ۸۴ مورد از آن برنامه‌ها در اپ استور وجود دارند. این برنامه‌ها fleeceware نامیده می‌شوند و برای فریب دادن کاربران سیستم عامل‌های مختلف طراحی شده اند. این برنامه‌ها در حالی که هیچ چیز مخربی در کد آن‌ها وجود ندارد و اطلاعات شما را نمی‌دزدند، اما همچنان بسیار خطرناک هستند، زیرا هزینه‌های ناخواسته‌ای را روی دست کاربران می‌گذارند.

طبق برآورد‌ها این اپلیکیشن‌ها به صورت سالانه ۱۰۰ میلیون دلار از کاربران کلاهبرداری می‌کنند. این اپلیکیشن‌ها ۷.۲ میلیون بار دانلود شده اند و هر ماه ۸.۶ میلیون دلار درآمد دارند.

شناسایی چنین برنامه‌هایی چندان سخت نیست. بیشتر آن‌ها برنامه‌های سرگرمی مانند ابزار‌های موسیقی مجازی یا ابزار‌های کاربردی مانند چراغ قوه و ماشین حساب هستند. این اپلیکیشن‌ها می‌توانند در قالب فیلتر‌ها یا ویرایشگر‌های عکس یا ویدیو،

تقویت‌کننده‌های حجم صدا، بازی‌های مبتنی بر آزمون یا تصاویر پس زمینه در کمین کاربران باشند.
این برنامه‌ها کاربران را با یک دوره رایگان فریب می‌دهند، اما با هزینه‌های پنهانی برای کاربران همراه هستند. همچنین این اپلیکیشن‌ها به گونه‌ای طراحی شده اند که لغو اشتراک از خدمات آن‌ها بسیار دشوار است، بنابراین ممکن است حتی پس از اینکه آن‌ها را حذف کردید، همچنان هزینه‌هایی را برای شما بتراشند.

چرا اپل این برنامه‌ها را از اپ استور حذف نمی‌کند؟

با توجه به اینکه شناسایی این برنامه‌ها آسان است، به نظر می‌رسد که اپل بیشتر به سهم ۳۰ درصدی، تجارت تبلیغات جستجو، و سودآوری از طریق اپ استور اهمیت می‌دهد تا محافظت از کاربران در برابر برنامه‌های کلاهبرداری. حداقل این چیزی است که کارشناسان به آن باور دارند.

بیشتر بخوانید

شرکت مایکروسافت برنامه‌های جعلی را مورد هدف قرار داد

 

باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اپ استور شرکت اپل برنامه جعلی اپلیکیشن ها برنامه ها اپ استور شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۲۰۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دور زدن قانون ممنوعیت آیفون با پرداخت ۲ میلیون تومان برای ریجستری

دور زدن قانون ممنوعیت آیفون با پرداخت ۲ میلیون تومان برای ریجستری

دیگر خبرها

  • افزایش ارسال لینک‌های آلوده
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • کلاهبرداری تتر چیست و چطور آن را تشخیص دهیم
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • شکایت کاربران از هشدارهای آیفون
  • تیک‌تاک در آستانه حذف از اپ استور آیفون
  • اختلال آلارم کاربران آیفون را کلافه کرد
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • دور زدن قانون ممنوعیت آیفون با پرداخت ۲ میلیون تومان برای ریجستری